Modellen

Model


In de proefperiode kunt u model Henriëtte boeken voor deze Model aan Huis sessies. Zij is bekend vanwege haar korte en ultrakorte standen maar is ook te boeken voor lange standen. Henriëtte heeft een zeer uitgebreide ervaring die ze middels workshops en individuele coaching ook op andere, meer beginnende modellen overbrengt.

Haar werkgebied is grofweg het gebied tussen Zaandam in het Noorden, Rotterdam in het zuiden en Utrecht in het oosten maar in overleg en met wat extra reiskostenvergoeding zijn ook plaatsen daarbuiten best bespreekbaar.  Ook ligt het anders bij een langere workshop. Bij een workshop van een dag mag de afstand zonder reiskostenvergoeding best wat groter zijn.

Het standaardtarief voor een sessie in dit gebied is 40 Euro incl. reiskosten. Het aantal deelnemers mag u zelf bepalen maar er komen maximaal 5 kleine vloer ezels met tekenborden met haar mee. Deze tekenborden zijn ook als tafelezel te gebruiken als dat handiger of praktischer is.

Een standaardsessie duurt 2,5 uur. De kosten voor een langere sessie worden naar ratio berekend. Er zijn geen aparte tarieven voor gekleed/ongekleed/portret.

Henriëtte boeken kan het beste via telefoonnummer 0643152718 tussen 17:00 en 18:00 uur of via tekenmodel@yahoo.com

De website van Henriëtte vindt u [Hier]

Meer over haar specialisatie in korten en ultrakorte standen vindt u [Hier]

Haar veelgelezen weblog met beschouwingen over verschillende aspecten van het modeltekenen is [Hier] te vinden.

Zodra er voldoende belangstelling blijkt te zijn komt er een overzicht van de deelnemende modellen die elk een soort pagina als deze krijgen.